5 Essential Elements For نیلینگ
5 Essential Elements For نیلینگ
Blog Article
در مکانهایی در مجاورت سیستم فاضلاب و چاههای آب و همچنین در مناطقی که جریان آب زیاد است مناسب نمیباشد
امروزه پایدارسازی به روشهای نیلینگ و خرپای فولادی، متداول ترین روشهای پایدارسازی گود در سطح کشور هستند. هر کدام از روشهای مذکور دارای مزایا و معایبی نسبت به یکدیگر هستند که با بررسی جمیع آنها زیر نظر مشاور پایدارسازی مجرب، کارفرمایان محترم در هر پروژه اقدام به انتخاب روش مناسب مینمایند.
همانطور که گفتیم، سیستمهای نیلینگ یا میخکوبی و روش انکراژ یا مهارکوبی، دو رویکرد متداول برای پایدارسازی در عملیات گودبرداری هستند.
این روش جهت پایدارسازی جدارههای تونل و سازههای زیرزمینی به کار میرود. همچنین در پروژههای احداث بزرگراهها و راهآهنها نیز کاربرد دارد.
تغییر در طرح: در صورتی که با توجه به شرایط، طراحی ها انجام شده پاسخگو نباشد، اطلاعات حاصل از ابزار بندی در فاز های اولیه پروژه نیاز به ایجاد تغییرات در طراحی را مشخص کند.
لایهها و میان لایههایی که در مطالعات ژئوتکنیک گزارش نشده،
پک نمودن انتهاي زهکشهاي عمقی بهوسیله درپوش یا ژئوتکستایل الزامی است.
در مرحله آخر و پس از پر شدن گمانهها به وسیله دوغاب سیمان، با استفاده از یک لایه مش (تشکیل شده از میلگردهای طولی و عرضی)، بتنپاشی یا شاتکریت بر روی سطح دیواره گود انجام میشود.
کاهش ریسک طرح، باعث افزایش ضرایب اطمینان در مرحله اجرا می شود. که این موضوع خود باعث کاهش هزینه ها نیز خواهد شد.
درباره ما تماس با ما نمایشگاه ها گواهینامه ها نیلینگ چیست نمونه کارها آخرین مقالات
بخش اصلی سیستم نیلینگ، میلگردهای فولادی هستند. این میلگردها را که میخ یا نیل نامیده میشوند در چاهکها قرار داده و به صورت درجا دوغاب ریزی میکنند.
توزیع فشار جانبی خاک بر روی دیوار سیستم میخ گذاری خاک و نیروی کششی سر میخ
در حالت حدی مقاومت، زمانی که نیروها در سیستم بیشتر از مقاومت مجاز میشوند، گسیختگی رخ میدهد. در این حالت بسیار مهم است که سیستم قادر به مقاومت در برابر گسیختگیهای خارجی و داخلی، بهخصوص در دیواره گود باشد. این موضوع نیاز به محاسبات دقیق و انتخاب مواد مناسب جهت اجتناب از وقوع گسیختگی ناشی از تحمیل نیروهای اضافی دارد؛ بنابراین، در هنگام طراحی، تمام جوانب مقاومت در برابر گسیختگی بهدقت موردبررسی و ارزیابی قرار گرفته تا اطمینان از عملکرد بهینه و پایداری سیستم حاصل گردد.
در مجاورت سازههای حساس، قدیمی و فرسوده نمی توان آزادانه این روش را اجرا کرد